Want to read in English?

Team

Mascha Legel

Mascha is iniatiefnemer en oprichter van Cam on Wheels. Haar creativiteit en bevlogenheid hebben er voor gezorgd dat film als vorm van ondersteunende communicatie steeds meer erkenning heeft gekregen. Niet alleen in Nederland maar ook op vele andere plekken in de wereld.

Mascha is als projectleider en onderzoeker actief binnen project Cam on Wheels.

Rob van de Graaf

Rob is een van onze professionele cameramensen en editors binnen Cam on Wheels. Daarnaast is hij sinds september 2020 docent en geeft les aan VMBO'ers die het MVI-profiel volgen. Dit staat voor: Media, Vormgeving en ICT. 

Joost Blommendaal

Joost Blommendaal is zelfstandig adviseur en manager en zet zich al jarenlang in om de positie van mensen met een beperking in de samenleving te verbeteren. Joost is als “kwartiermaker” betrokken bij Cam on Wheels en is samen met Mascha verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van Cam on Wheels in Nederland.

Suuz de Kuiper

Suuz is de planster van alle producties, neemt contact op met de opdrachtgevers en schept orde in de chaos. Suuz is blind en kan dus niet zien waar u staat, maak u daarom duidelijk kenbaar wanneer u er bent als u langskomt. Ze heeft ook een hele lieve hond bij zich, met de prachtige naam: Cher.

Mocht u een vraag hebben over een productie, dan kunt u Suuz een mail sturen.

Stéfan Groen

Stéfan is een van onze andere professionele cameramannen en editors. Hij heeft passie voor het vak en dat zie je terug in zijn enthousaisme. Sinds september 2022 versterkt hij ons team en zul je hem wellicht zien tegenkomen voor uw productie.

Jelle van Kleef

Jelle is de ambassadeur en de belangrijkste inspiratiebron van Cam on Wheels. Als een van de pioniers rond het gebruik van film als ondersteunende communicatie heeft Jelle aan de voet gestaan van de ontwikkeling van Cam on Wheels.

Jelle is inmiddels professioneel filmmaker en heeft verscheidene mooie producties op zijn naam staan.

Christopher Norrie

Christopher is een onderzoeker en ontwikkelaar van technologieën voor augmentatieve en alternatieve communicatie (AAC) - strategieën en hulpmiddelen die zijn ontworpen om mensen met complexe communicatiebehoeften de stem te geven die ze vaak zo hard nodig hebben. Hij behaalde onlangs zijn doctoraat in Human Computer Interaction (HCI) aan de Universiteit van Dundee, Schotland. Zijn onderzoek heeft zich gericht op vroege interventie in het speciaal onderwijs.