Wil je in het Nederlands bekijken?

De Mega Wandel Marathon 2024

Crew was zaterdag 25 mei aanwezig tijdens de Mega Wandel Marathon voor het gehandicapte kind in Arnhem. De Mega Wandel Marathon vond plaats in de omgeving van Papendal en was een groot succes!

 

Wat is de Mega Wandel Marathon?

Een handicap kind beperkt een kind niet voor het leven, buitengesloten worden doet dat wel. Een harde realiteit want uit onderzoek blijkt dat kinderen met een handicap vijf keer zoveel worden buitengesloten worden als kinderen zonder handicap. Dat moet veranderen! Daarom organiseert Stichting het Gehandicapte Kind de Mega Wandel Marathon. Het was voor de derde keer dat het Gehandicapte Kind dit evenement organiseert. Iedereen met of zonder handicap kon meedoen.

De crew was verantwoordelijk voor het filmen van deze marathon. Ook waren ze aanwezig om eventuele hulp te bieden aan de deelnemers. Af en toe werd er aan de deelnemers gevraagd wat ze van de dag vonden. De vragen gingen vooral over met wie ze liepen en over hun motivatie.

 

Succes voor de 3de keer

Het was een prachtige dag met veel enthousiaste deelnemers die zich vol enthousiasme inzetten voor het goede doel. De sfeer was fantastisch en iedereen was erg tevreden over hoe het evenement was georganiseerd. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor het gehandicapte kind en hoeveel steun er was voor dit prachtige initiatief. De Mega Wandel Marathon was dan ook een groot succes en de crew kan terugkijken op een geslaagde dag!