Wil je in het Nederlands bekijken?

Walking diner "Heerlijck Hillergersberg"

Op maandag 13 mei vond er een Walking diner “Heerlijkck Hillergergsberg” plaats van de Lionsclub uit Hillergersberg. Deze startte in de Hillegondakerk en liep langs vier lokale restaurants in de wijk Hilligersberg.

 

Restaurants laten hun skills zien

De Lionsclub had een goed doel uitgekozen, namelijk Cam on Wheels. De deelnemende restaurants waren: Facet, ’T Ambachtshuis, Lebbink en De Buren. De walking diner bestond uit vier verschillende gangen, een aperitief, tussengerecht, hoofdgerecht en een heerlijk nagerecht. De deelnemers konden genieten van een heerlijk diner bestaande uit verschillende gerechten die werden geserveerd in de deelnemende restaurants. Elk restaurant had zijn eigen specialiteit en deelnemers konden genieten van diverse smaken en gerechten tijdens de wandeling.

 

Goed doel

Het doel van het Walking diner was om geld in te zamelen voor een goed doel dat wordt ondersteund door de Lionsclub Hilligersberg. De deelnemers konden genieten van een gezellige avond uit, terwijl ze tegelijkertijd een goed doel steunden. Deze avond werd vastgelegd door het team van Studio Cam on Wheels en aan het eind van de avond werd er een check overhandigd van €3000,- aan ons. Het evenement was een groot succes en werd zeer goed ontvangen door de deelnemers. Het was niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een sociale gelegenheid waarbij mensen uit de buurt samenkwamen en genoten van goed eten en goed gezelschap.

 

Terugblik van de avond

De Lionsclub Hilligersberg kijkt terug op een geslaagd evenement en is tevreden met de opbrengst die is opgehaald voor het goede doel. Ze bedanken alle deelnemers en lokale restaurants die hebben bijgedragen aan het succes van het Walking diner "Heerlijkck Hilligersberg". Binnenkort is de aftermovie, waar momenteel hard aan wordt gemonteerd, te zien van deze prachtige avond, dus hou de socials in de gaten.