Want to read in English?

Filmproducties

Uniek en inclusief

Cam on Wheels maakt filmproducties voor verschillende opdrachtgevers. Dit kan een beeldverslag zijn van een studiedag of een evenement maar ook een promotiefilm voor een bedrijf of een documentaire over een specifiek thema.

Cam on Wheels is een filmproductiehuis waar jongeren met en zonder beperkingen hun talenten als filmmaker kunnen ontwikkelen. De Cam on Wheels studio heeft daarmee echt een ‘inclusief’ karakter.

De diversiteit van de filmmakers van Cam on Wheels zorgt voor een bijzondere dynamiek die terug te zien is in de filmproducties die we opleveren; jong, fris en vernieuwend.

Kwaliteit

De jongeren bij Cam on Wheels voeren de filmopdrachten uit in samenwerking met professionele filmmakers, een fotograaf en een tekstschrijver. 

De meeste van deze professionals zijn ook actief in het onderwijs en verbonden aan stichting BOOR, het Grafisch lyceum Rotterdam en/of RTV Rijnmond. Hun betrokkenheid zorgt voor een borging van de kwaliteit van filmproducties die we opleveren.

Vanuit filmproductiehuis Cam on Wheels hebben we al een aantal mooie filmproducties mogen opleveren voor verschillende (o.a. Rotterdamse) organisaties:

  • Brede Raad 010
  • Stichting BOOR
  • GGD Rotterdam
  • BAR-gemeenten
  • FNO
  • Johanna Kinderfonds

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze filmproducties? Kijk dan in onze portfolio!

 

Interesse of behoefte aan meer informatie?

Als je interesse hebt in het laten maken van filmproductie door Cam on Wheels of wil je meer weten over de mogelijkheden van Cam on Wheels dan kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. We staan je graag te woord! Contact

Na het doorspreken van je wensen zullen we een offerte opstellen voor de inzet van Cam on Wheels.