Want to read in English?

ISAAC Film festival 2023

ISAAC internationaal film festival 2023.

De International Society for Augmentative and Alternative Communication (ISAAC) zet zich in om het leven van kinderen en volwassenen die OC gebruiken te verbeteren. De visie van ISAAC is dat OC overal ter wereld wordt erkend, gewaardeerd en gebruikt. De missie van ISAAC is het bevorderen van de best mogelijke communicatie voor mensen met complexe communicatiebehoeften.

Ondersteunde communicatie (OC) helpt miljoenen mensen wereldwijd die niet kunnen vertrouwen op hun natuurlijke spraak om te communiceren. Jaarlijks wordt er een internationale conferentie georganiseerd door ISAAC. Dit jaar zal de conferentie plaatsvinden in het prachtige Cancún, Mexico!

ISAAC Cancún belooft een robuust wetenschappelijk programma, waarin onderzoek en geleefde ervaringen worden gepresenteerd waarvan we zeker weten dat ze mijlpalen in ons vakgebied zullen zijn, en dat ons zal helpen vooruitgang te boeken op het gebied van OC in zowel Latijns-Amerika als wereldwijd!

Daarnaast zal er tijdens de conferentie ook een Film Festival zijn. Dit is opgezet door een aantal boardmembers van ISAAC en Cam on Wheels. Hier kunnen kinderen, jongeren en volwassenen, die OC gebruiken, hun korte films voor inzenden en meedoen aan de competitie. Het is een laagdrempelig film festival. Met je telefoon, tablets, spraakcomputers (SDG) en/of camera kun je je films maken en Ondersteunde Communicatie toepassen. Dit kan in de vorm van gesproken tekst, gebarentaal, tekst of andere vormen van taal. En dan uiteraard inzenden.

 

Dus doe jij ook mee? Stuur jij ook je film in!?

Start met filmen