Want to read in English?

BOOR Studiedag

Op 28 maart was Com in Beeld aanwezig bij de BOOR studiedag in Delft. Namens BOOR mochten we een sfeerfilmpje maken over de studiedag.  Het was een inspirerende dag, waarop verschillende workshops en presentaties werden gegeven over innovatief onderwijs en ontwikkelingen binnen het onderwijsveld. Ook was er ruimte voor netwerken en kennisdeling tussen de aanwezige docenten en schoolleiders.

Iedereen komt samen

De collega's van het speciaal onderwijs kwamen samen tijdens de jaarlijkse studiedag die stichting BOOR organiseert. Deze dag staat in het teken van ontmoeting, verbinding en het terugblikken op mooie initiatieven op al onze scholen. Er worden workshops geven geheel deze dag. Dat wordt deels gegeven door collega’s van BOOR of door andere professionals. Ook worden er nieuwe ideeën en methodes gepresenteerd die kunnen worden toegepast binnen het speciaal onderwijs. De studiedag is een waardevol moment voor de collega's om zich verder te ontwikkelen en te inspireren.

Stichting BOOR heeft veel te bieden

René Stolk van B!ts over deze bijzondere dag: ‘’ Ik werk nog maar pas bij BOOR dus voor mij is het nieuwe kennismaking wat BOOR allemaal te bieden heeft. En dat is veel merk ik op deze dag!’’

Bernie Risseeeuw van de Piloot was zeer onder de indruk van de workshops die waren georganiseerd tijdens deze dag.‘’ Ik vond de pubquiz heel erg leuk. We hoorden zagen veel van anderen scholen tijdens de quiz.’’

De sfeer tijdens de studiedag is altijd positief en inspirerend. Het is mooi om te zien hoe betrokken en gedreven de collega's zijn in het speciaal onderwijs en hoe zij zich samen inzetten voor de ontwikkeling en het welzijn van de leerlingen.

Afsluiting studiedag BOOR

Toen de dag klaar hadden alle collega’s het filmpje over deze dag bekeken. Iedereen was dolenthousiast over het filmpje. De crew van Com in beeld heeft alle belangrijke momenten van de dag op een creatieve en professionele manier vastgelegd. De beelden waren scherp, de interviews waren interessant en de montage was vlot en dynamisch. Het filmpje bracht de sfeer van de dag perfect over en zorgde ervoor dat iedereen nog lang kon nagenieten van deze geslaagde dag. Het was duidelijk dat ze passie hadden voor hun werk en altijd streven naar het leveren van hoogwaardige resultaten. Dit filmpje was daar zeker een mooi voorbeeld van. Het was een geslaagde dag en dankzij het filmpje van Com in beeld zouden de herinneringen eraan nog lang levend blijven.

We hopen dat dit filmpje een mooie impressie geeft van de dag en dat de deelnemers met nieuwe ideeën en inspiratie weer naar huis zijn gegaan. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer bij een BOOR event!